top of page

zo 20 nov

|

SOFACQ Gallery, Merelbeke

SOFACQ Matinée

Op zondag 20 november 2022 stelt SOFACQ Gallery de deuren van de kunsthal open voor bezoek. Je kan er de collectie vrij of met een gids bezoeken. Barista houdt het café open met koffie en huisgemaakt gebak. Voor kinderen groot en klein is er een gratis ‘Artist Table’ onder begeleiding.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SOFACQ Matinée
SOFACQ Matinée

Tijd en locatie

20 nov 2022 11:00 – 17:00

SOFACQ Gallery, Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 310, 9820 Merelbeke, België

Over het evenement

De historische SOFACQ site te Merelbeke Flora huisvest de gelijkname SOFACQ Gallery. Op zondag 20 November 2022 stelt SOFACQ Gallery de deuren open voor het publiek. In de ruimte dat voorheen de SOFACQ pantoffel fabriek was struin je tussen kunstwerken van een verscheidenheid aan hedendaagse kunstenaars. Na je bezoek aan de tentoonstelling kan je in het brouwerscafé nog nagenieten. De Barista serveert er koffie en huisgemaakt gebak, samen met de speciaalbieren van De Wilde Brouwers. In de Gift Shop koop je er de bieren van de brouwerij, bakmixen en kookboeken van Barista.

Kinderen 

Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken onder strikte begeleiding van een ouder, voogd of familielid. Voor kinderen groot en klein wordt er onder begeleiding van een kunststudent een Artist Table ingericht. Kinderen kunnen doorlopend gratis aansluiten terwijl hun ouder nagenieten van het bezoek in het café. 

Studenten 

Studenten krijgen 50% korting door de kortingscode STUDENT in te geven bij aankoop. Vergeet je studentenkaart niet mee te brengen!    

Reservatie & Betaling 

Bij het reserveren van je bezoek, heb je de keuze uit een kaartbetaling online of contant af te rekenen aan de inkom.

Reservatie is niet verplicht, maar warm aanbevolen.

Planning


 • 1 uur

  Rondleiding Kunsthal 1

  SOFACQ Gallery

 • 6 uur

  Tentoonstelling Kunsthal

  SOFACQ Gallery
Nog 3 items beschikbaar

Tickets

 • Toegangsticket

  Dit ticket geeft u toegang tot de tentoonstelling. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken onder toezicht van een ouder of familielid. Studenten krijgen 50% korting met de code STUDENT.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op
 • Toegang + Rondleiding (11:00)

  Dit ticket geeft u toegang tot de tentoonstelling. Om 11:00 kan u aansluiten bij de gegidste rondleiding. Nederlandstalige rondleiding. Studenten krijgen 50% korting met de code STUDENT. Vergeet je studentenkaart niet mee te brengen, we zullen deze controleren aan de ingang.

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • Toegang + Rondleiding (15:00)

  Dit ticket geeft u toegang tot de tentoonstelling. Om 15:00 kan u aansluiten bij de gegidste rondleiding. Nederlandstalige rondleiding. Studenten krijgen 50% korting met de code STUDENT. Vergeet je studentenkaart niet mee te brengen, we zullen deze controleren aan de ingang.

  € 15,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page