top of page

ma 06 jun

|

Merelbeke

SOFACQ Matinée

Op pinkstermaandag openen we de SOFACQ Gallery voor het publiek. Na je bezoek aan de tentoonstelling kan je nog genieten van koffie en gebak van the Cakery en bieren van De Wilde Brouwers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SOFACQ Matinée
SOFACQ Matinée

Tijd en locatie

06 jun 2022 11:00 – 18:00

Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 310, 9820 Merelbeke, België

Over het evenement

De historische SOFACQ site te Flora Merelbeke huisvest de kunstcollectie "Collection R.". Op pinkstermaandag, 6 juni 2022, openen we de SOFACQ Gallery voor het publiek. In de ruimte dat voorheen de SOFACQ pantoffel fabriek was struin je tussen kunstwerken van een verscheidenheid aan hedendaagse kunstenaars. Deze unieke stukken bieden je een terugblik op meer dan 25 jaar visie en emotie verzameld door R. 

Na je bezoek aan de tentoonstelling kan je in het brouwerscafé en, bij mooi weer, op het binnenplein nog nagenieten. The Cakery serveert er verschillende koffiespecialiteiten, huisgemaakt gebak en de speciaalbieren van De Wilde Brouwers.

Kinderen

Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken onder strikte begeleiding van een ouder, voogd of familielid.

Reservatie & Betaling

Bij het reserveren van je bezoek, heb je de keuze uit een kaartbetaling online of contant af te rekenen aan de inkom.

Reservatie is niet verplicht, maar warm aanbevolen.

Planning


 • 5 uur 30 minuten

  Tentoonstelling Collection R.

  SOFACQ Gallery

 • 7 uur

  the Cakery

  Brouwerscafé & Binnenplein
Nog 2 items beschikbaar

Tickets

 • Toegangsticket

  Dit ticket geeft u toegang tot de tentoonstelling. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken onder toezicht van een ouder of familielid.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op
 • Toegang + Rondleiding (13:00)

  Dit ticket geeft u toegang tot de tentoonstelling. Om 13:00 kan u aansluiten bij de gegidste rondleiding. Nederlandstalige rondleiding.

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • Toegang + Rondleiding (15:00)

  Dit ticket geeft u toegang tot de tentoonstelling. Om 15:00 kan u aansluiten bij de gegidste rondleiding. Nederlandstalige rondleiding.

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page